Προτάσεις για μπάνιο

print
email

μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Εύβοιας

Εδώ θα σας παρουσιάζουμε τις πιο προσβάσιμες και τις πιο γνωστές παραλίες, υπάρχουν όμως πολύ περισσότερες και σας αφήνουμε να τις ανακαλύψετε μόνοι σας.  

ΑΙΔΗΨΟΣ: Μόλις 8 χιλιόμετρα μακριά από τον Αγιόκαμπο βρίσκεται η παραλία των Λουτρών Αιδηψού όπου μπορείτε να απολαύσετε τις ευεργετικές ιδιότητες της ιαματικής πηγής η οποία καταλήγει εκεί. 

 

ΠΑΝΤΕΡΜΟΣ: Μόλις στα 5 χιλιόμετρα μακριά από τον Αγιόκαμπο βρίσκεται η παραλία του Πάντερμου όπου μπορείτε να απολαύσετε τo μπάνιο σας. 

 

ΚΡΥΦΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ: Τον Αγιόκαμπο τον περιτριγυρίζουν παραλίες όπως η παραλία ΛΥΡΑΙΝΑΣ, ΜΑΥΡΟΦΥΛΙΠΑ, ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΑ, ΠΗΓΑΔΙΑ, ΑΛΜΥΡΗΣ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΝΗΣΙΩΤΗΣΑΣ & η οργανωμένη παραλία του ΠΛΑΤΑΝΟΥ.

Πολλές από αυτές είναι καλά κρυμμένες, ανεξερεύνητες και χωρίς πολύ κόσμο. Μπορείτε να τις ψάξετε μόνοι σας και να γίνουν οι διακοπές σας μια περιπέτεια.

 

ΗΛΙΑ: Μια παραλία για όλα τα γούστα καλά κρυμμένη από την εθνική οδό στα 17 χιλιόμετρα από τον Αγιόκαμπο.

 

ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Λ.ΑΙΔΗΨΟΥ: Στα 8 χιλιόμετρα από τον Αγιόκαμπο βρίσκεται η παραλία του Αγ.Νικολαου.

 

ΝΕΟΣ ΠΥΡΓΟΣ:  Μόλις 3 χιλιόμετρα από τον Αγιόκαμπο είναι ο Πύργος, κατά μήκος μιας πολύ όμορφης αμμουδερής παραλίας. Σήμερα είναι σχεδόν ενωμένος με την πόλη των Ωρεών.

 

ΡΟΒΙΕΣ: Στα 28 χιλιόμετρα από τον Αγιόκαμπο είναι οι Ροβιές. Κατά μήκος της παραλίας του χωριού υπάρχουν φυσικοί μικροί κόλποι όπου μπορεί κανείς απολαύσει το μπάνιο του.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Στα 36 χιλιόμετρα από τον Αγιόκαμπο είναι τα Ελληνικά με το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου μέσα στη θάλασσα.

 

ΚΑΝΑΤΑΔΙΚΑ: Σε απόσταση 15 χιλιόμετρων από τον Αγιόκαμπο βρίσκεται η παραλία των Κανατάδικων. Στην πλαζ υπάρχει ψιλό βότσαλο και χοντρή άμμος ενώ στο βυθό έχει βότσαλα. 

 

ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ: Στα 38 χιλιόμετρα από τον Αγιόκαμπο βρίσκονται τα Λιχαδονήσια, μια συστάδα 7 μικρών νησίδων. Η πρόσβαση γίνεται με τα καραβάκια της γραμμής ή με το δικό σας σκάφος.

 

ΛΙΜΝΗ: Στα 36 χιλιόμετρα από τον Αγιόκαμπο είναι η Λίμνη όπου μπορείτε να επισπευτείτε την παραλία και τα τοπικά αξιοθέατα.

 

ΩΡΕΟΙ: Μόλις 4 χιλιόμετρα από τον Αγιόκαμπο στους Ωρεούς βρίσκεται η ομώνυμη παραλία με ψιλό βότσαλο και άμμο.

 

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Στα 49 χιλιόμετρα από τον Αγιόκαμπο βρίσκεται η Αγία Άννα με την ομώνυμη παραλία και την παραλία ΨΑΡΟΠΟΥΛΙ.

 

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΧΑΔΟΣ: Στα 33 χιλιόμετρα από τον Αγιόκαμπο βρίσκεται το παραθαλάσσιο χωριό Άγιος Γεώργιος Λιχάδος και το χωριό Λιχάδα. Εκτός των άλλων υπάρχει και η παραλία του ΚΑΒΟΥ ΛΙΧΑΔΑΣ.

 

Σε όλες αυτές τις παραλίες λειτουργούν ταβέρνες οι οποίες φιλοξενούν φίλους και τουρίστες. Έχει δεκάδες παραλίες και προσφέρεται για ήσυχες οικογενειακές αλλά και νεανικές διακοπές.

Έχει διαβαστεί 6160 φορές